Caravan & Camper Schadeservice Bronneberg

Caravan & Camper Schadeservice Bronneberg is sinds 1964 erkend specialist in het totale schadeherstel. Wij zijn een FOCWA en MVO/Duurzaam gecertificeerd bedrijf. Wij zijn erkend reparateur en repareren voor ALLE verzekeringsmaatschappijen. Bij ons staat het gemak van de klant voorop. Wij hanteren daarom het ONE-STOP-SHOPPING principe. Caravan & Camper Schadeservice Bronneberg regelt dus alles op het gebied van schadeherstel voor u!

Meer info?

Bezoek onze site

Expertise & Kennis

Door gebruik te maken van de meest geavanceerde apparatuur zijn wij in staat om iedere schade weer geheel te herstellen in zijn oorspronkelijke staat, met behoud van originele fabrieksgarantie.

Het gehele personeel wordt voortdurend getraind en opgeleid tot hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Dit in verband met de steeds veranderende reparatiemethodes en technieken, zoals veiligheid, milieu en electronica.

En dit alles op universeel- en merk gespecialiseerd schadeherstel, voor importeurs, dealers en verzekeringsmaatschappijen.

Voor ultiem vakantieplezier

Een regelmatig en goed (technisch) camper- of caravanonderhoud verlengt niet alleen de levensduur, het is ook waardeverhogend en bevordert de verkeersveiligheid.

Voorkom onaangename verrassingen, neem geen onnodige risico’s. Maak vandaag nog uw afspraak voor een periodieke onderhoudsbeurt bij Caravan & Camper Schadeservice Bronneberg.

Camper- en caravanreparatie & onderhoud op zijn best. Voor onbezorgd vakantieplezier.

Sinds 1964 erkend specialist in het totale schadeherstel.

Heeft u schade aan uw camper of caravan? Kies dan voor professionel herstel. Door onze jarenlange ervaring en expertise in schadeherstel, bent u bij ons aan een vertrouwd adres.

Caravan & Camper Schadeservice Bronneberg is Re-Camp totaalhersteller.

RE-CAMP Top Select Camper & Caravan Schadeherstel is een landelijke samenwerkingsverband tussen verzekeraars en professionele camper en caravan schadeherstellers. RE-CAMP staat voor een zeer vakkundig en snel schadeherstel van uw camper of caravan met 10 jaar garantie!

Samenwerkende Maatschappijen

Voor iedere schade een oplossing!

  • Herstel van geprofileerde wanden en gladde beplating
  • Compleet spuitwerk of spotrepair
  • Kunststofreparaties
  • Monteren van hagelwerende daken Herstel van carrosserieschade aan integraal-camper als chassis-opbouw van camper
  • UV Lakverzegeling/coating
  • Repareren en vervangen van alle mogelijke ruiten.
  • Vernieuwen van plaatwerk
  • Vernieuwen van daken en wanden Herstel aan meubelwerk en interieur, waaronder aanrechtbladen, vinylvloeren en houtreparaties
  • Uitdeuken zonder spuiten, carrosserie-cabine
  • Reconditionering